tirsdag 20. juli 2010

Hippih

Full fart på hytta

Hippih og "tante" Easy

Begynnelsen på en raptus!


Første dagen hjemme på gården.Sliten valp på flyplassen i danmark.
11 juli var jeg i danmark å hentet Hippih, verdens flotteste tervuerenvalp :-) Jeg tvang med meg Egil som har flyskrekk, det har forsåvidt jeg også og det hjelper ikke å ha sett alle episodene av "Flyhavarikommisjonen"... Men det gikk bra, vi overlevde både turen til og fra. Hippih sov hele flyturen i det lille trange buret.
Her hjemme har hun slått seg fint til ro, møtet med Donald og Easy var skummelt i ca 10 sekunder. Hester, traktorer, århundrets uvær? Ingen problemer! Rolig som skjæra på tunet.
Vi har vært på dyrebutikken, FK, på jobben (stort lager med mye støy) en tur på hytta, valpetreff og litt diverse. Hun tar alt på strak arm. Traver freidig avsted med halen tilværs. Jeg er imponert og knallfornøyd!
Det jeg ikke er så imponert over er morgenrutinene hennes. Hver morgen våkner jeg(aldri seinere enn 0615) av at to kjever med sylspisse tenner lukker seg rundt nesa mi. Aldri før hatt så effektiv vekkeklokke ;-)
Valpebitinga er relativt heftig om dagen! Jeg begynner å få ganske mye merker rundt omkring på kroppen. Det er ingen leker som overgår hendene mine! Men gud så søt hu er når hu sovner med hodet i halsgropen min.
Jeg er storfornøyd og har virkelig troen på denne hunden :-)
fortsettelse følger...

2 kommentarer:

  1. Hei. Der var jo bloggen!

    Denne skal jeg følge med på. VI sees på valpekurset. :)

    Siw (Foss)

    SvarSlett